_web (1 of 1) (Medium)
_web (1 of 1)-27 (Small)

Пронајдете ги предметите од тековниот семестар

Литература за предметите

Изберете ги предметите кои ги слушате за да можете да ги преземете предавањата, скриптите и другите електронски материјали кои се достапни на нашата страницa. 

СИТЕ ИНФОРМАЦИИ
што ви требаат за студиите на МСУ

0
Активни студенти
0
Книги во библиотеката
0
Професори и асистенти
0
Достапни предмети
_web (1 of 1)-13 (Large)
_web (1 of 1)-8 (Medium)-2

Проверете која е активна испитна сесија

Испитни сесии

Завршните испити се одржуваат во три редовни и три вонредни испитни рокови, и тоа:

Јунска испитна сесија

УПАТСТВА за подготовка
на академски трудови

Најнови известувања

Огласна табла

Известување за промена во термин за предавање – проф. Орце Симов

Се известуваат сите студенти на Факултетот за информатика – кампус Свети Николе дека предавањата кај

Известување за закажани консултации – проф. Самоил Малчески

Се известуваат сите студенти дека консултациите по предметите кај проф. Самоил Малчески за престојната Јунска

Соопштение за одбрана на магистерски труд

Факултетот за психологија СООПШТЕНИЕ   Јавната одбрана на магистерскиот труд од кандидатот Вилма Методиева со

Известување за ЈУНСКА испитна сесија

Почитувани студенти, Ве известуваме дека Јунската испитна сесија ќе се одржи со физичко присуство во

Соопштение за промена во термин за испит – проф. Самоил Малчески

Се известуваат сите студенти – кампус Свети Николе дека испитите кај проф. Самоил Малчески закажани

Свечено врачување на дипломи – кампус Битола

Свечената церемонија за врачување на дипломите за студентите кои дипломирале во Битола ќе се одржи